Airco systemen

Mitsubishi Electric aircosysteem

De basis wand-unit van Mitsubishi Electric heeft een modern en compact uiterlijk. Beschikbaar van 2,5 tot 5 kW koelvermogen.

Vanaf € 1.650,-

Incl. BTW en installatie

Mitsubishi Heavy Industries Premium

Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner uit de SRK serie creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Vanaf € 1.725,-

Incl. BTW en installatie

Mitsubishi Electric Diamond

De parel onder de airco’s. Beter dan dit is er niet! De stilste luchtreiniger met 3D i-see Sensor.

Vanaf € 3.000,-

Incl. BTW en installatie

Mitsubishi Electric Design

Deze design unit van Mitsubishi Electric heeft een prijswinnend en oogstrelend ontwerp en is zeer energiezuinig.

Vanaf € 2.250,-

Incl. BTW en installatie

Mitsubishi Heavy Industries Diamond

Wilt een airco installatie uit de top range voorzien van alle gemakken en hoogwaardige functionaliteiten? Kies dan voor de Diamond serie.

Vanaf € 2.195,-

Incl. BTW en installatie

erkend airco installateur tilburg

Smeets Installatietechniek is F-gassen erkend

Niet iedereen mag zomaar een warmtepomp of airco installeren. Als monteur moet je hier een geschikt Fgassen certificaat voor hebben. F-gassen zijn ozonafbrekende stoffen zoals cfk’s, hcfk’s en hfk’s. In het kader van milieubescherming mag installatie van airconditioning uitsluitend plaatsvinden door daartoe gecertificeerde bedrijven (F-gassen certificaat). Smeets Installatietechniek garandeert hiermee een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.

Op deze manier dragen wij bij aan het beschermen van de ozonlaag door het terugdringen van vluchtige schadelijke stoffen.